Massage & Sensing Yin yoga

Gabriella är certifierad Massör av Branchrådet svensk massage, diplomerad massageterapeut samt yogalärare i Sensing Yin yoga.

Hon genomför bland annat klassisk massage som går på djupet och som hjälper till att bli av med spänningar, smärta och strama muskler.

Massagen kan ges i både avslappnande men även i behandlande syfte. Olika tekniker som går på djupet av musklerna kan kompletteras med muskeltöjningar och tips på övningar för bästa resultat att bli av med smärta och spänningar.

  • Privata Sensing Yin Yoga-sessioner – 650kr/timme
  • Massage, avslappnande eller behandlande – 420kr för 30 min
  • Naturhälsoguidning – 150kr / person (minst 5 personer per grupp) 1 timme
  • Sensing Yin Yoga online – 120kr för ett tillfälle (1 tim)

Vill ni hellre att jag kommer till er, i närheten av Lund och Malmö, och masserar och/eller
håller i ett yoga pass går det också bra. Hör av er till oss för pris och bokning.

Företag

Vi kan även föreläsa på företag, fysiskt eller online, om hur medarbetare tar hand om sin hälsa på arbetsplatsen och vad som är viktigt att tänka på för att inte bli överarbetad eller hamna i farlig stress. Här ingår även korta yoga-sessioner som anpassas efter era medarbetares arbetsuppgifter och rörelsebehov.

Den psykiska ohälsan ökar och vi vill ge företag och dess personal verktyg för att förstå vikten av att hitta stillhet och vila ihop med rörelsefrihet. Med yoga kan vi skapa mer harmoni och lugn och det krävs inte 60, 30 eller ens 20 minuter utan det är i det lilla som saker och ting sker. Vi vill främja psykisk hälsa och bidra till en mer harmonisk arbetsmiljö och en attraktivare arbetsplats för alla.

Mer om Sensing yoga

Vi lever i ett samhälle med mycket Yang idag. Prestationer, karriärer, och en ständig uppkoppling skapar en ständig stress i kroppen. Därför är det extra viktigt att vi också får in Yin i vår vardag, så vi skapar en balans mellan Yin och Yang.

Yang representerar styrka, prestation, fart, drivkraft och görande.

Yin står för motsatsen, det vill säga, vila, lugn, mjukhet, avslappning, tystnad, långsamhet och bara vara.

I Sensing Yin rör vi oss så som kropparna vill och behöver, vi lär oss att lyssna inåt och fokuserar på avslappning samt att röra oss för att minska på smärta som skapas av ett alltför stilla liv. Om vi får in mer rörelse så tar våra kroppar hand om oss på ett effektivare sätt. Sensing står för att lyssna på kroppen och göra de rörelser som är naturliga för oss, precis som djur och barn gör för att hålla kroppen i balans.

Sensing Yin yoga är en mycket lugn och avslappnande yoga men till skillnad mot Yin yoga där man håller sig stilla i positionerna så lägger vi till rörelser som gör att nervsystemet lugnar sig och bindväven kan mjukna ännu mer. Rörelserna vi lägger till i Sensing Yin yoga är till exempel att rocka, vagga, spirala och kroppsgäspa eller pandikulera som det heter. Vi låter kropparna röra sig precis så som de är skapta att göra helt enkelt. Rörelser som vi gjort sedan urminnes tider men som vi glömt bort. Titta bara på djuren som använder sig av dessa rörelser för att släppa stress och bli mjuka och smidiga i kroppen.

Gabriella är massageterapeut, specialpedagog och Sensing Yin yogalärare som vill ge er kunskapen och förmågan att genom rörelsefrihet och genom att lära sig lyssna på kroppens behov skapa en kropp och ett sinne utan smärta och med ett lugn och ro.