Loading Events

« All Events

Sensing Yin yoga online

October 28 @ 6:30 am - 7:30 pm

120kr

Vi fortsätter med vår Sensing Yin Yoga online på torsdagar kl: 18.30-19.30.

INGA förkunskaper behövs.

Välj att gå en gång eller flera. Få 10% rabatt vid köp av återstående pass. Mejla oss vid detta köp.

Vill du skapa mer lättnad och följsamhet i kroppen? Vill du få släppa på spänningar, stelhet och smärta och samtidigt få en stund för dig själv med rörelser som är återhämtande som du kan ta med dig och använda dig av i din vardag?

I Sensing Yin skapar vi återhämtning för kroppen via rörelse. Vi sitter och ligger ner i denna form så den passar alla. Vi använder oss av spiralande, rockande och vaggande rörelser. Vi gör kroppsgäspar som sänder signaler till hjärnan om hur kroppen mår och även utsöndrar oxytocin, vårt lugn-och ro hormon. Vi lär oss lyssna på kroppen och vad som är rätt för dig och din kropp just för tillfället.

Du behöver varken vara vig eller ha någon speciell fysik eller styrka för denna form av yoga. Här lägger vi vikten på återhämtning och att skapa möjligheter för kroppen att må sitt bästa.

Pris: 120kr per gång.

När: torsdagar kl:18.30-19.30.

Var: Yogan går som vanligt via Zoom. Du behöver endast ladda ner Zoom-appen om du använder mobiltelefonen. Har du dator klickar du bara på länken du får när du betalt och registrerat dig.

Du väljer själv om du vill ha kameran på eller ej. På detta sätt kan du skapa en trygg miljö för dig själv var du än är och ingen behöver se hur du gör din yoga. Detta uppskattas av bland annat människor med psykisk ohälsa, social fobi, introverta eller som är högkänsliga.

Hur: Du behöver inte ha någon speciell utrustning när du gör Sensing Yin men en skön matta eller yogamatta kan vara bra att ligga/sitta på, en filt vid avslappningen och en hoprullad handduk eller kuddar att stötta upp kroppen med, om du inte har ett yogabolster. Yogabolster är absolut inte nödvändigt.

Kursinnehåll:

  •  40 minuter Sensing Yin Yoga-pass.
  • 10 minuter Savasana, avslappning, på slutet.
  • Frågestund där du kan ställa frågor om sådant du känner dig osäker på.
  • Lärdomar om hur din kropp fungerar.
  • Början till att lyssna på vad just din kropp behöver för att må bra.

Registrera dig på de datum du vill vara med på, senast dagen innan och betala via swish: 123 66 15 520, samma dag som passet går får du en länk till passet.

Varm välkomna precis som ni är!

Details

Date:
October 28
Time:
6:30 am - 7:30 pm
Cost:
120kr

Venue

Online
Zoom Sweden
View Venue Website

Organizer

Flowness
Email:
info@flowness.se
View Organizer Website

Register

Only 29 spots left

Loading gif

Already registered?

Use this tool to manage your registration.